Missä kuljit kerran

  • licence27

Aamupäivän aikana sain hukattua loput hiekat, suodatinkankaat tien alkupäähän ja mursketta pintaan. Sitten kun eväät oli syöty kävin lykykäisellä kaapinkantokeikalla kaukana kotoa. Sinä aikana kun kannoin hiekkaa oli tullut 5 viestiä ja luonnollisesti olisi pitänyt olla jossain muualla klo 16 pintaan. Olin kuitenkin menoni sopinut ja sen 127 kilometrin päästä ei noin vain kotiin tulla, vaikka olisin mieluusti ollut toisellekin kaverille kantoapuna. Siihen päälle vielä käyni yhdistelmäkoneen luona.

Jotain mystistä siitä koneesta on pettänyt, koska käärintäverkkoa syöttävä nokka toimii oikeaan toimintaan nähden tasan päinvastaisesti paitsi tietysti käsiajolla. Sitä liikuttaa sylinteri jota ohjaa ainakin kaksi patruunaventtiiliä. Varma en ole, mutta jotenkin vaikuttaisi että kyseessä on vastapaineen aihettama ongelma tai vapaakiertoventtiilin jumiutuminen- jos sellainen koneessa on. Sähköthän karoille tulivat ihan normaalisti ja yleismittarin mukaan kelat olivat kunnossa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus