Hyvät ja huonot uutiset

  • licence27

Jouduin aamulla vieraalle työmaalle- toisaalta tutulle koska sitä tonttia on jo monesta paikasta parannettu. Vieras sikäli kun en ollut katsomassa kaapeleiden näyttöä ja tiedossa oli että tulilinjalla on ainakin yksi 20 kV maakaapeli.

Päivän aluksi avasin ojat uusia lämpötolppia varten, kunnes tuli tarve siirrättää autoja. Sopivasti juuri silloin soi puhelin ja poistuin pelastamaan Fiatin josta oli mennyt kampiakseli poikki.

Minähän en nimiä muista, mutta ensimmäisenä tulilinjalla olevan auton omistaja oli traktorin omistajan naapuri ja numerokin löytyi.

Korjaamolta syömään ja kaivamaan kymmenisen metriä ja alkupäästä umpeen päin.

Sitten kun tolppa numero 3 oli piilossa kävi ilmi että yksi vanhoista tolppariveistä siirtyy ja tietysti kaikki syötöt ja niiden putket oli olleet liki vuorokauden peitettyinä- työtä lisäävä vaikutus.

Ilmeisesti parkkialue on jollain lailla vanhojen työntekijöiden reviiriä. Muutamankin pikkuautollaan kotiin lähtevän suurin huoli tuntui olevan ettei autolla mahdu ajamaan omalle paikalleen ja sieltä pois.

Ehkä metri lisää tilaa olisi ollut paikallaan, mutta kaikille ei tunnu riittävän edes sata 500 neliömetriä tilaa auton peruuttamiseen ja 90 asteen kääntämiseen. Ajoi sit farmarillaan päin liikenteenohjauskartiota jossa oli vielä rautakanki pystyssä. Jos sitä ei havaitse niin ei ehkä kannattaisi antaa pitää ajokorttiakaan.

Firman johtaja pisti vielä paremmaksi ja niittasi auraviittoja laittaessaan puomin jonkun liikenneministeriön virkamiehen vaimon auton tuulilasista sisään.

Melkoinen sarja koottuja selityksiä ja sellainen virhesuma että alta pois. Pääpiirteittäin oli siis yrittänyt väistää autoja ja vapauttanut yhden painonapin ennen kuin toiminto oli ehtinyt pysähtyä. Näin ollen esiohjauspaine oli jäänyt kääntöön päälle ja puomi meni omia aikoajaan keskitielle että tömähti. Kova päivä Fiateille.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus