Paskahommia

  • licence27

Lyhytkin matka on joskus niiiiiin pitkä. Varsinkin silloin se tuntuu pitkältä kun on kiire. Tänään ei mikään ihan kauhea kiire ollut vaan päivä alkoi punaisen Valtran remontoimisella. Onneksi vain ohjaamon tiiviste paikalleen ja sitten matkaan harjoittelemaan kuormaimen perään laittaminen. Venttiilipaketti oli edelleen painava ja letkut tulevat puristumaan työntövarren ja korvakkkeen väliin. Parannettavaa... samalla sit huomasin että nostolaitteen letku tihkuu öljyä läpi. Se on vaihdettava tai lyhennettävä, mutta työmaalla riitti kun laski kuormaimen tukijalkojen varaan.

Kone työmaalle ja pikapikaa autokyydillä kotiin hakemaan vaunu ja keltainen valtra puulastissa, kuorma alas ja paskahommiin.

Paskahommien jälkeen menin vielä purkamaan toisenkin vaunun tyhjäksi vaikka sitä piti tarvita vasta maanataina kaukolämpötyömaalla. Kyllä sen tyhjäksi sai, mutta ei noussut tuolla kuormaimella neljä suurinta pölliä kuin pää kerrallaan vaunusta ylös. Toki tuossa kuormaimessa olisi toinenkin reikä sylinterin vartta varten, mutta sit loppuu nostokorkeus.

Silloin kun tuo tänään auttamani ihminen tilalleen muutti ja ekaa tarhaa tehtiin ehdotin että raivataan parven rampin edestä kaikki puut niin pääsee helpommin viemään heinää varastoon. Nyt sen sitten viimein saa toteuttaa kun vaan olisi siihen aikaa. Ei siellä siltikään dumpperivaunujen kanssa juhlita, mutta heinien vienti autolla helpottuu huomattavasti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus