Hyytävä viima ja viallinen kaapelitutka

  • licence27

Aamulla oli ohjelmassa meno ihan eri työmaalle laittamaan maahan niitä osia mitä ei ollut rautakaupassa eilen. Matkanteko kuitenkin keskeytyi , koska toiseen kohteeseen tilattu kaapeleiden näyttö osui kohdalle. Tietysti fiksumpi olisi siinä vaiheessa käyttänyt muutaman minuutin haalareiden kaivamiseen ja pukemiseen, mutta oletin ettei siinä mene kuin muutama minuutti. Ei olisi mennytkään ellei tutka olisi temppuillut. Siellä sitten mentiin pitkin peltoa ja tietenkin järveltä tuuli. Ei ollut sentään niin kylmää kuin Mitrovican siltavartiossa kun satoi vaakatasossa kaikkia mahdollisia sateen olomuotoja.

Sieltä sitten hetkeksi hahmottelemaan uria puuttuville osille, rautakauppaan, syömään ja takaisin töihin. On muuten hienot maisemat. Naapurissa olisi kokolailla vastaavat kaupan noin 170 000 € alehintaan, ei tosin mikään kovin häävi asumus.

Sen verran ahdasta ja isolle kankealle koneella hidasta hommaa siitä eteenpäin että neuvottelutuloksena oli ensimmäistä kertaa moneen päivään paluu pajalle valoisan aikana ja huollon jatkaminen.

Rasvasin puskulevyn, taivutin tyokalulaatikon kannen, lukitsin saranatapin, vaihdoin paluusuodattimen + 2ls46 , ohjaamon suodattimen, täytin rasvatin, tarkistin kääntövaihteen öljymäärän, vaihdoin ilmansuodattimen, kaivoin konetilasta pudonneen hylsyn ja laitoin puhdistetut pohjapanssarit kiinni.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus