Viereinen jono liikkuu nopeammin

  • licence27

Päivästä ei jää paljon kerrottavaa. Töissä meni ihan ok. Pienen paikkakunnan rautakaupasta ostettiin työmaalle kolme hyllypaikkaa tyhjiksi, neljäs meni tilaukseen, viides tehtiin korvaavalla tuotteella.

Arvelin että kilopulttihylly olisi täydennetty. Kun pääsin Puuilon ovesta sisään niin koko kauppa raikui kun joku lapsi huusi äitiä. Huusi äitiä niin kauan että ehdin kaupan perälle ja suunnilleen kerätä vähäiset ostokseni.

Osuvasti päivällä nauroin ohjaamossa kun radiossa kerrottiin tarina jossa vastaavassa tilanteessa jonossa seuraavana ollut asiakas hiljensi lapsen, muut asiakkaat taputtivat ja hiljensi vielä sen perään myös huutavan lapsen oletetun äidin.

Sieltä sitten pikaisesti kohti kauppaa 2, ensin siellä syömään pikapikaa. Sen perään tein ruokaostokset. kassalle tullessa ajattelin mielessäni että ihan sama kumman jonon otan (- siis niistä mitkä oli samassa päässä kauppaa kuin se uloskäynti mistä pääsee autolle) niin joka tapauksessa viereinen jono liikkuu nopeammin. Vasen jono näytti lyhemmältä ja kassa paremmalta, joten valitsin vasemman jonon. Ikään kuin kassa olisi kuullut ajatukseni ja laittoi liukuhihnalle sulkukyltin.

No oikean laidan jonossa oli pari ihmistä ja itse asissa takanani jonossa olivat samat kolme nuorta kaunista naista kuin ruokapaikassakin ja heidän autonsa oli mun autoni takana parkissa. (Tai en tiedä kenen auto oli, mutta ilmeisesti naisille ei ole kukaan kertonut kuinka inhottavalta tupakoitu auto haisee.)

Onneksi ei ollut mikään kiire, koska edelläni meneen asiakkaan bonuskortti ei toiminut. Siinä sitten katselin sitä kortin puhdistusta ja totesin että jos olisin lyönyt vetoa että viereinen jono liikkuu nopeammin olisin sen vedon varmasti myös voittanut. (Siis siksi kun kassa suljettiin nenän edestä.) Sitten taas toiseen kertaan olisin voittanut sen korttivaurion vuoksi.

Pääsin kuitenkin ihan jopa kolme minuuttia ajoissa perille. Perille siitäkin huolimatta että kiitos vaan Teboilin suunnittelun ja tiedä kenen lie toteutuksen niin mun madaltamattoman autoni keula raapi tankkauspisteeltä poistuessa asfalttia. En ilennyt katsoa millaiset jäljet tuli tällä kertaa. Täytyy muistaa se seuraavalla kertaa ja tankata toisen firman mittareista sillä suunnalla kaupunkia.

Itse treenit oli aavistuksen verran vähäväkiset ja se tuntuu jaloissa. Pelipaikka vaihtui ja kokolailla ekasta paikasta pelitilannemaali.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus