IHaan anatomia 3

  • licence27

Viimeinen korjaamopäivä. Noin periaatteessa kaikki toimi. Penkki oli kuitenkin otettava irti ja saatettava toimintaan.

Grammerin istuimessa on kuitenkin sellainen ominaisuus- siis ilmapenkeissä että ne menee rikki jos ei ole ilmaa palkeessa. Niin oli tässä tapauksessa käynyt ja penkin korjaaminen on siis sangen pitkä ja paskamainen operaatio jonka onnistumisesta ei ole takeita- vain sen on varmaa että jonkun verran verta lentää kun yrittää mekanismin veitsenterävien rautojen välissä laittaa paljetta kuntoon tai kolvilla poltaa sormensa sähköjohtoja korjatessa

Onneksi joskun muinoin jostain koneesta oli melkein uutena purettu mekaaninen jousitus. Tuskaisen irroitusoperaation jälkeen vanha penkki tuli pihalle ohjaamosta pohjapelteineen- pakko ottaa pohjia myöden kun pituusäätö ei muuten riitä. Sen jälkeen päätös äänin 2-0 etukuormaajan käyttövivun kiinnitys muutetaan, samoin penkin alaosan- siis siten että ohjaamon alla olevaan koloon ei tarvi laittaa kättä pitämään vastaan - ei tarvi kun pultit on toisesta päästä hitsillä kiinni.

No sit kun uusi alaosa ja vanha istuin oli naitettu yhteen tuli eteen ongelma: Penkin pituussäätö ei toiminut ollenkaan- Tai toimi kerran kun työnsi väkisin- Pitkällisen pohdinnan jälkeen maalaisjärki voitti insinööriopit. Minä epäilin että ero olisi reikien sijoituksessa, mutta kun osat oli irti uudestaan ero oli tosi selvä. Vanhan alaosa oli suora, uusi pokattu. Näin ollen liukukiskot olisi pitänyt kääntää katolleen, muuten pokkaus puri kiskon liikuvaan osaan. Reikäjako ei sopinut ylösalaisin, joten rasvaus 4 kpl M 8 muttereita väliin ja kasaan ja hyvä tuli- siis huomattavasti parempi kuin tehtaan jäljiltä- lähinnä siksi että uusi asennus salii noin 5 cm lisää etäisyyssäätöä ja myös korkeudelle on säätö jousituksen jäykkyyden lisäksi.

Jokunen kosketushäiriö uitosta toki tuli ja taisivat jäädä umpiot ajovaloista tyhjäämättä, mut ne voi omistaja lauhana päivänä korjata kotonaankin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus