IHaan anatomia 2

  • licence27

Se käy sittenkin. Kauan siinä meni, yleensä noin pitkässä remontissa hajooa ainakin rystyset, jos ei sit hermot mene sitä ennen. Vaihteistossa oli vettä, moottorissakin oli, mutta molemmista kun vaihtoi öljyt niin taas on toimintaedellytyksiä. etukuormain toimi ja kaikki varoitusvalot sammuivat. Pikavaihde ei toimi, mutta ei toiminun ennen uintiakaan. Aivan ihme juttu kun eivät saa sitä kuntoon.

Onhan traktorin vaihteistossa toki enempiliikkuvia osia kuin esimerkiksi Honda MBX vaihteistossa, mutta yhtälailla jos jokin on vinossa niin kyllä se pitäisi käydä ilmi. Voi toki olla että Casen laatikko ei kertakaikkiaan kestä Sisudieselin voimia- jos suora akseli on spiraalilla niin ei sen ympärille kootut kytinpakat toimi kuten tehdas on ne tarkoittanut. Meinasi jo menne verkonpainoksi koko keksintö.

Ihmettelen Teboilia- siis venäläisille kai sekin myytiin ja voitelupuolta on edelleen suomessa, mutta niin onnettomat 20 l kannut että voi olla viimeinen kerta kun yritin kaataa moisesta. Castrollin vastaavassa kannussa on ilmakanava ja se ei roiski/puklaa täydestäkään kannusta. Silmät tuollaisten muovsten kannujen kanssa menee. Pitää kai lyödä ensin tuurnalla kylkeen reikä ja sit vasta ruveta kaatamaan. Paitsi silmille pahaksi, myös ympäristölle kun tulee roiskeita ja öljyä kuluu turhaan.

Huomenna pari ruuvia pohjaan kiinni ja kovaan ajoon

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus