Iltavuoroa odotellessa

  • licence27

Eilen oli remontoinnista johtuen varsin löysä päivä. Toki sitten taas kun iltapäivällä kävi seuraavaa työmaata katsomassa ja kiikutti koneen luo polttoainetta niin taas se viisari läheni puolta yötä.

Remontoinnista tuli mieleen yksi nyt jo hyvän aikaa sitten edesmennyt keittiö, sen seuraaja ja sen seuraaja. Oli siis alkujaan vanha keittiö ja se sitten meni aivan liian lyhyen ajan sisällä kahdesti uusiksi.

No sitten viimein ennen kuin omistaja vaihtui oli keittiö viimein sellainen kun se olisi pitänyt olla alkujaan. Ulkonäöllä kun ei ruokaa tehdä ja jos jokainen kaappi ja työtaso on 10 cm liian ylhäällä niin on käytettävyys aivan perseestä.

Kaiketi nykyään saa sellaisiakin työtasoja jotka voi säätää tai asettaa mieleiseensä korkoon. Viime viikolla näet kuulin että yhteen kunnan uuteen rakennukseen tulee sähkösäätöinen työpöytä

Tietysti jos muuttaa valmiiseen taloon niin niin silloin ei ole samanlaista valinnan vapautta kuin uutta tehdessä, mutta jotenkin vaan tuntuu että kun vaikkapa kaappeja mitoitetaan niin unohdetaan monta kertaa että ne tarvis saada myös pysymään kiinni.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus