Seikkailu kaupassa

  • licence27

Tänään en millään löytänyt rekisterikilven valoa. Se oli jossain ostettuna, mutta niin kauan siitä oli aikaa että varmaan jotain on sen päällä.

Kun ei työmaalta kuulunut mitään niin pöristelin sitten syömään ja kauppaan hakemaan vähän ruokaa ja sen puuttuvan osan. Kaupassa sitten kuului kummia. Hyllyn takana oli varmaan neljän myyjän torikokous ja heillä oli pienoinen ongelma. Oli näet sattunut joku sekaannus ja sen seurauksena hyllyttämistä odotti lavallinen köyttä. Varmaan ihan hyvää köyttä, mutta ei sellaista jättiköyttä mitä olisi kaivattu tai sellaista mille olisi jo ollut hylly/varastopaikka.

Siitä sitten vierestä miesmyyjien kaikottua naismyyjältä joku tuli kysymään kaasupolttimesta. Minä kun sitä myyjää olisin mielellään auttanut vaikka huomiseen aamuun asti niin kerroin sitten millaiset osat olin itse sieltä onnistuneesti ostanut telojen sulatukseen.

No sen valaisimen saatuani juoksin sitten ruokakauppaa ympäri ja pienten ostosteni kanssa lyhimpään jonoon. Jotenkin ei yllättänyt kun edelläni asiakkaalla oli kahden ihmisen ostokset ja maksupäätteellä tuntui kestävän ikuisuuden. No sitten kun vuoroni viimein tuli huomasin että heidän edellään olleelta asiakkaalta jäi jotain siihen liukuhihnan päähän ja mitäpä sitten tapahtui- no tietysti se kassaneiti hoiti työnsä ja lähti viemään sen kadonneen lampaan (saattoi olla liemikuutioita) juoksujalkaa sille edellistä edelliselle asiakkaalle joka tietysti oli ehtinyt jo kaupan toiseen päähän saakka. Minä tietysti odotin ja kiitin itseäni kun en ostanut jäätelöä.

Oman vuoron viimein koittaessa kyskyinkin sitten että mitä minun tarvis jättää siihen liukuhihnan päähän että se nuori kaunis nainen lähtisi perässäni juoksemaan sinne viereiseen paikkaan mistä saa ruokaa.

Kotimatkalla päätin ilahduttaa pikaruualla luokkakaverini pikkuveljen vaimoa jolle vein pari viikkoa sitten pihakiviä. Ei ehkä ihan vieraalle naiselle voi hyvällä omallatunnolla sanoa että hän näyttää hieman valvoneelta, mutta kun oli huoli hänen terveydestään ja kai hieman sen vielä muutaman kuukauden toivottavasti maailmalle putkahtavan hyvinvoinnista niin kai tässä selvittiin ketään loukkaamatta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus