Ja halusit sit kuitenkin että tulen takaisin luoksesi

  • licence27

Joskus voi uskoa sattumiin, mutta nyt alan uskoa että puhelintani jäljitetään- no tuo oli tietysti vitsi, mutta tuo kaatuneiden kassakoneiden ja asioimisessa esiintyvien pienten ongelmien määrä viime aikoina on ollut niin suuri, samoin kuin akun kulutus että jotain on tekeillä. Valot vilkkuvat kotona ja autossakin joku muukin kuin suuntavilkku ja ajonvakautuksen valo.

Mutta siis lauantain ratoksi ajattelin että olisi mukava syödä ennen kuin lähden töihin. Takana oli liikuntaa ja edessä mahdollisimman yksinkertainen asiakaspalvelutapahtuma johon liittyi tilaus, maksaminen ja toimitus. Korttiongelmien välttämiseksi vieläpä käteisellä.

Pääsin seurueeni kanssa johon siis kuului autollinen pöytään saakka ja maustetarjotin sekä juomat saatiin onnellisesti perille, mutta sitten kun tuli ruuan aika kävi ilmi että kuitissa, eli laskussa, eli kassakoneessa oli yksi rivi ylimääräistä, jonka olin siis jo myös maksanut. Noin periaatteessa olisin hyväksynyt sen laskutetun tuotteenkin, mutta ei mättöä mahan täydeltä.

Totesin sitten mahdollisimman vakavalla naamalla sille nuorelle kauniille henkilölle että "halusit kuitenkin että tulen luoksesi pian uudelleen" ja hän sitten teki hyvityksen ja palautti ylimääräiset rahat. Kuitissa ei kuitenkaan ollut nimeä tai numeroa- ei edes jonotusnumeroa, koska seuruettamme ei voinut olla huomaamatta lähes tyhjässä salissa.

Tähänkö on tultu: Video leviää kulovalkean tavoin Facebookissa, kommentteja x kappaletta tunnissa ja sitten kuitenkin asia on täysin turhanpäiväinen suorastaan arkinen. Sellainen asia joka ei olisi kymmenen vuotta sitten kiinnostanut ketään muodostuu uutiseksi ja tukkii matkapuhelinverkon niin pahoin ettei eksynyttä kulkijaa saada opastettua perille.

Oikeastaan en olisi koko asiaa noteerannut lukematta Tuija Riekkisen blogimerkintää. Vaikka miltei kaikesta voi kirjoittaa ja on tässä tullut aika monta moitetta tullut moneen suuntaan tallennettua niin en nyt silti ensimmäisenä julkaisemaan esimerkiksi sitä kenet sain "pelastettua" pikaruokapaikan autokaistalle joitain viikkoja sitten. Jos se olisi johtanut johonkin muuhunkin kuin turvalliseen kotimatkaan en olisi kirjoittanut yhtään mitään.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus