Täällä sentään kai saa mainostaa kondomia

  • licence27

Ajellessani kauppaan kuulin radiosta (ehkä YLEX) huolestuttavan uutisen naapurimaan suunnalta. Kyse on tietysti itänaapurin HIV epidemiasta.

Jostain käsittämättömästä syystä on olemassa edelleen takapajuloita joissa vannotaan pidättyväisyyden nimeen, ei anneta seksuaalivalistusta, ei puhuta sukupuolitaudeista ja rahaa riittää aina sotavarusteluun.

Jos joku ei sitä tiedä niin kondomin tehtävänä on estää siittiöitä pääsemästä kiitotielle emättimen munasolua kohti vievälle kiitotielle. En ihan tarkkaan tiedä huomattiinko oikeinkäytetyn kondomin sukupuolitauteja ehkäisevä vaikutus vain vahingossa, vai onko se pitkän tuotekehityksen tulos. Joka tapauksessa STD tarkoittaa seksuaalisessa kanssakäymisessä tarttuvaa tautia.Tuokin johtaa hieman harhaan, koska tartunnan voi vaikkapa saada (huume)neulasta tai veriroiskeesta.

Ellessani yhdessä työharjoittelupaikassa kertoi vanhempi asentaja työkaveristaan jolla oli USA:n komennuksella tavoitteena päästä mahdollisimman kirjavien naisten pöksyihin. Hän onnistui siinä dollarinipun avustuksella, mutta palasi tuliaisinaan sukupuolitauti jota ei sen ajan Suomessa osattu hoitaa.

Nykyään heidän tuotteitaan on viety myös Venäjälle. Jos ei olisi niin ainakin niitä olisi siellä kopioitu suuressa mittakaavassa. Jo ennen ensimmäistä Venäjän kauppaa mukaan lähteviä komennustyöläisiä varoitetttiin silloin muista sukupuolitaudeista, mutta nykyään HIV / AIDS mainitaan ensin samoin jos matka käy minne tahansa Afrikkaan tai vaikkapa Thaimaaseen.

En tiedä naapurimaiden tartuntalukuja, enkä tiedä Suomenkaan tilannetta. Itse asiassa sitä ei tiedä tällä hetkellä tarkasti kukaan tai mikään organisaatio. Kondomi ei ole 100% varma ja se voi myös hajota. Se on kuitenkin varmaa että jos 100 % yhdynnöissä joiden tarkoituksena ei ole hankkia suunniteltua lasta käytettäisiin kondomia edes 25 vuoden ajan ja koko väestö testattaisiin ensin vuoden, sitten kahden, sitten viiden vuoden jaksoissa niin ehtisin ehkä eläessäni nähdä maailman joka voitti sukupuolitaudit.

Että moisessa operaatiossa päästäisiin edes alkuun täytyisi aloittaa valistuksella. Jos valistus loppuu Virmajärvelle niin sillä ei pitkälle pötkitä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus