Jälkiviisas vai sen vanhempi

  • licence27

Luin tuossa suhdeklinikan jutun. Se toi elävästi mieleen sellaisen hyvännäköisen mimmin josta olisin varmaan kiinnostunut jo ensitapaamisella. Kun sitten samassa seuruessa olen tavannut hänet ties kuinka monta kertaa ja nyt sen miehenkin kertaalleen niin mietin vaan mikä niitä mahtaa pitää yhdessä kaikkien näiden vuosien jälkeen.

Kyllähän minä sen ymmärrän ettei aina jaksa olla menossa, mutta jos se nainen työn ja opintojen ohella jaksoi vielä käydä kaverinsa tuparit, läksijäiset, useammat pikkujoulut, kattotalkoot, jouluriehat, juhannusjuhlat ja nainen oli yhtä suurempaa tapahtumaa lukuunottamatta aina yksin liikkeellä ja monta kertaa valitti jäykkää niskaansa.

En ole heillä koskaan käynyt, mutta muutama vuosi sitten minä sit totesin että istu tuohon eteeni ja hierotaan sitä niskaa ja hartioita. Harmitti kun ei ollut hieromaöljyä ja myös se kun väkeä oli ympärillä.

Sen puolituntisen jälkeen kun käsistäni loppui voima huomasin että ainakin kolme seurueen naista katseli naisen reaktiota. Siitä rohkaistuneena heistä yksi kysyi vastaavaa käsittelyä toiselta seurueen jäseneltä ja oli kauhean huolestunut mitä se mies siellä kotona nyt tuumii.

Kun sitten miehen lopulta tapasin niin sanoin ihan suoraan ettei ne kaikki häneltä käymättä jääneet tapaamiset olleet sen kamalampia olleet. Kaikki eivät vaan viihdy joukossa. En sitten tiedä saiko nainen sen jälkeen mieheltään enemmän kosketusta oikeean paikkaan vai osti kausikortin hierojalle.

Perävalo oli pimeänä. Korjasin sitä jo viime viikolla kertaalleen, mutta toinen puoli jäi vielä jostain kohdasta heikolle kontaktille. Tänään vaihdoin pistokkeen, mutta se ei auttanut. Lopulta otin kaapelista keskeltä pätkän pois ja toistaiseksi taas toimii. Se kaapeli ei vaan herätä luottamusta. Seitsemästä johtimesta osa oli tunnistettasissa kupariksiksi, mutta muutama oli aivan musta, eikä siis ihme jos alkaa kosketushäiriöitä tulla.

Kuparikaapelinakin myydään näköjään ties mitä paskaa.

Jälkiviisaus on joillekin myös sitä että kutsuu omaa lastaan kusipääksi. Näin siitäkin huolimatta että sieltä saman putken päästä ne alulle panneet siittiöt ja kusi normaalisti tulevat. Näin ollen jos lapsi on kusipää syy on vanhemmissa ja siinä kun eivät käyttäneet ehkäisyä.

Sinänsä hauskaa että lapsen kohtaloksi on tullut päätyä julkisuuteen, menestyä ja ilmeisesti vanhemmat ovat kaikesta huolimatta varsin tyytyväisiä lapsensa saavutuksiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus