Ylläreitä

  • licence27

Ei pitänyt olla tälle päivälle mitään ihmeellistä ohjelmaa. Kuitenkin päädyin tekemään kaverille muutoksen johonkin auton osaan, sain toisenkin perävaunun takavalot palamaan, Sain yllätyksekseni kevytmoottoripyörän kotiinkuljetettuna ja yhden koneen viimein talliin.

Jos olisi saman tien aamulla alkanut 7000 tunnin huoltoa tekemään niin olisi varmaan mennyt kolme vaatekertaa pesukoneeseen tai sitten vain yksi. Tuossa pikkukaivurissa kun moottoriöljyn suodatin on pimeässä ja ahtaassa kolossa. Vanha tiiviste oli liimaantunut kiinni niin hyvin että se ei tullut suodattimen mukana alas, enkä uutta ruuvatessani nähnyt kuin sen kiiltävän metallin vanhan tiivisteen sisäpuolella.

Vielä uutta suodatinta kiinnittäessäkään ei hälytyskellot pään sisällä alkaneet soida, vaikka kiertäessä näppituntuma oli hieman outo. No sitten kun tuli käynnistyksen aika summenri soi kuten kuuluukin ja CPU sammutti koneen automaattisesti kun öljynpaine ei noussut.

Siinä vaiheessa iloitsin että en ollut siivonnut jäteöljyastiaa koneen alta. koska pääosa pullahtaneen tiivisteen raosta valuneesta öljystä meni suoraan asitiaan. Vasta siinä vaiheessa kun ruuvasin suodatinta uudelleen paikoilleen muistin että Isuzun suodattimessa tiiviste onkin aivan ulkoreunassa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus