Jos haluat seuraa- katkaise tie

  • licence27

On kulunut reilut viisi viikkoa kokolailla samoilla telansijoilla. Aamulla tällä tietoa viimeinen laatikko avattu, kangastettu, salaojitettu 3/4 ja aika hyvin myös peitetty. Että siihen viimeiseen nurkkaan ylettyi ja että sen sai peitettyä oli mentävä yli kaukolämpölinjasta- siis sekä uudesta että vanhasta. Kun ei kaapeleita näkynyt tai kuulunut niin pistin suojaputket paikoilleen ja maata päälle. Sitten kun sorakuski oli jo ilmoittanut tulevansa reilun tunnin päästä ja olin juuri palannut syömästä pukkasi pihaan kuormuri kaapelilastissa.

Muuten olisin kaivanut sen väylän vielä vaikka auki ihan halusta- olisi säästynyt putkea- mutta soralasti tuli heti perään ja oletan että parempaan lopputulokseen päästään vaikka hieman enemmän aikaa varmaan kuluukin pistää se syöttökaapeli putkeen. Tai vähemmän kuin kaivaa se väylä taas uudestaan auki ja taas peittää samasta paikasta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus