Koordinaatit

  • licence27

Palvelussa on näköjään tapahtunut pieni muutos. En sit tiedä onko se hyvä vai paha juttu, mutta ainakaan yhtään keskustelun avausta ei ole vielä tähän suuntaan tullut.

Noin muuten keskellä sateen ja kuran alkoi kippauspäässä olla jo vähän vaikeaa liikkua. Tuollainen märkä kura jäätyy lähes betonimaiseksi massaksi ja se jäätyminen koittaa ilmeisesti perjantaina. Siihen mennessä pitäisi saada autokatoksen monttu oikealle paikalleen- Oli ja onhan siis kolme sivua ihan niin paikoillaan kuin olla voi, mutta neljäs heittää likimain 2 metriä. Ei tulisi ensimmäisenä mieleen rakentaa kahta rakennusta eri perustuksille samalla tontilla siten että väliin jää noin 2,2 metriä. Parempaan lopputulokseen pääsisi kun koko paketti olisi yhtä rakennusta tai sitten vaan enemmän rakoa.

Siihen sen kaava kuitenkin määrää rakennettavaksi ja niin hulluja nuo rakennuspaikat ovat että tietä kunnostanut henkilökin pysäytti koneeneensa ja kävi ihmettelemässä.

Kaukolämmön rakentajat eivät paljon ihmetelleet vaan tekivät liitoksia ilmeisesti oikein kahden hitsarin voimin, vauhdilla ja kaunista jälkeä.

Huomenna on lämpökatkon aika ja sen perään alkaa peittäminen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus