Jos jotain

  • licence27

Loskaa ja lumitöitä. Ei olisi yhtään kiinnostanut lähteä edes pihalle, mutta oli vähän pakko. Siihen kun vielä lisäsi kirjalliset työt niin ei riittänyt 12 h työpäivä sitten millään.

Aurata ei tarvinnut, mutta oli pakko ajaa alueen toinen laita läpi siltä varalta että trukkiliikenne vaarantuu loskan ja veden myötä. Taas toisella äärilaidalla jyrkkä mäki oli pakko puhdistaa, koska loskaisena se on normaalia vaarallisempi.

Laskutuksen ja kirjanpidon kun sai hoitoon ja noin suunnilleen kaikki tositteet oikeisiin lokeroihin viime vuodelta pääsi siihen kuukauden parhaaseen hetkeen ei palkanmaksuun. Monta päivää myöhässä tosin kun sähkökatkokset veivät 2 edellistä mahdollista hetkeä.

Jos jotain positiivistä tästä päivästä jäi maailmalle niin se oli varmaan puhelu etelästä. Ilman kolmea rästihommaa olisin varmaan voinut rikkoa yhtä periaatettani. Toki iloitsisin jos seuraava puhelu menisi tyyliin: Jätin miehen, otin koiran, muutin toisen vanhemman luo / uusi osoitteeni on: __________________ tuletko hoitamaan?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus