Jos kaikki suomen järvet

  • licence27

Viinaksi muuttuisi niin ei tarvisi ruopata talvella ja jos tarvisi niin ei ainakaan pikkupakkasella olis ongelmaa saada vanhaa järvenpohjaa lavalta alas.

Järvien rehevöitymisestä on puhuttu paljon ja syytetään mökkiläisiä, soiden ojituksia, teollisuutta ja puhdistamattomia jätevesiä. Kaisloissa on valtava määrä energiaa ja kailikon juuristossa valtava määrä kasvuvoimaa. Jos edes 10 % vuotuisesta kaislankasvusta saisi talteen niin se olisi valtava kasa. En sit tiedä pystyisikö nykyiset etanolilaitokset käyttämään kaislatkin raaka-aineinaan ja jos niin millä hyötysuhteella.

Kovan onnen auto. Joku viikko takaperin Mondeokuski peruutti keulaan- eilen sit auton omistaja lyhensi keulaa toiselta puolelta huomiovalon verran. Viereiseen Saab 9000 autoon pyrkinyt nuori nainen sukelsi ratin taakse pidätellen hymyään. Lisäisin vielä että kaunis, mutta sillä taisi olla oma mies ja joku toinen nainen kyydissä. Kun olisi peruuttanut samaan penkkaan niin ei olisi hajonnut mitään- ainakin päätellen siitä kuinka paljon takapuskurin ja vetokoukun päällä on yhä edelleen lunta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus