Motorestin paluu

  • licence27

Tässä maassa on hotelleja, motelleja ja lomakyliä rakennettu mitä eriskummallisimpiin paikkoihin. Tuuri kesellä ei mitään on hyvä esimerkki menestyksestä.

No sitten iät ja ajat samassa paikassa ollut kylmä huoltoasema täytyy purkaa ja lopettaa, koska se on kuulemma turvallisuusuhka viereen rakennettavalle uudelle poliisitalolle... Ei varmaan taas missään vaiheessa kun sitä rakennusta alettiin kartalle laittamaan tullut mieleenkään käydä paikan päällä katsomassa mitä alueella jo on. Enempi olen huolissani siitä että vieressä on Poltinahon hullunmylly eli jonkinasteinen "kieroliittymä" Kiertoliittymä/ liikenneympyrä jossa edelleenkään 30% paikallisistakaan ei osaa ajaa oikein tai käyttäää vilkkua. Siitä sit läpi hälytysvilkut päällä kun on tilanne päällä...

Aivan yhtä hyvä paikka poliisitalolle olisi ollut koiramäellä tai hölmölässä tai verkatehtaalla tai tällä menolla Patrian suurissa halleissa. Moottoritien päällä tai seisakkeella- Saksassa on ainakin mukavia pikku seisakkeita ihan vaan sitä varten että sinne mahtuu pieni kopillinen poliiseja ja muutaman rekan verran parkkitilaa. *Jos poliisitalo olisi päätetty tehdä moottoritien katteelle niin varmaan siinä vaiheess kun perustukset, liikennejärjestelyt ym olisi kunnossa ja eka kerros puolivälissä joku tajuaisi että alla kulkeva moottoritie muodostaa turvallisuusuhan ja sit tällä logiikalla olisi siirretty moottoritie Harvialantien linjalle ja siitä Aulangontietä Parolaan.

Jos Poliisitalo tosiaa on niin heikkoa tekoa ettei kestä kylmän huoltoaseman maanalaisten säiliöiden räjähdystä / tulipaloa / polttoainerekan räjähdystä niin eikö sit samalla vaivalla olisi voinut tehdä poliisitalon paikalle uuden Salibandyhallin ja poliisin palvelut jäähallin viereen. Näin olisi ainakin vieraspaikkakuntalaisia ja omiakin häirikköfaneja lyhyt matka kuljettaa putkaan rauhoittumaan ja koiramäeltä pääsisi talvella pulkalla poliisitalolle jos auto on jäässä.

Onneksi sentään Motorest palasi. Ei sillä että ihan pärjäisi ABC:lle tai Forströmmille ruuillaan, mutta kyllä nälkä lähti ja silti teki mieli lisää.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus