Juuri sopiva annos

  • licence27

Jos pitäisi yksi asia tästä päivästä jättää pois niin se olisi tuo puhelin. Toki se helpottaa elämää, mutta myös tekee valittamisesta aivan liian helppoa.

Ehkä huomenna laitankin puhelimen äänettömälle ja keskityn kaikessa rauhassa kuran lappamiseen.

Tämän päivän aterioista paistoi vaatimattomuus. Aamupalaksi oli vain tähteet, lounas ehti lähes loppumaan ja illalla ei kertakaikkiaan jaksanut muuta kuin pistää koipireidet riisin kanssa uuniin ja salaatiksi oman maan minikokoisia porkkainoita.

Joskus huoltoasemilla ja marketeissa olen ihmetellyt kenellä on oikeasti varaa ostaa pieniä polttopuukasseja. Suursäkki on vielä jollain muotoa ymmärrettävä myyntierä, mutta tänään tuli vastaan kuivatushäkki jolla on kuivattu ja kuljetettu jo ainakin 6 kertaa klapit melkein liiankin lähelle.

Suursäkki ei kestä väärinkäyttäö, eikä puusta tehty häkki sitä että trukkipiikin toisen sarven työntää tukea vasten sen lattiasta läpi ja toisen seinän kannatinta päin. Näköjään häkki ei myöskään kestä ottaa puita lajittelukouralla sisältä pois. Ilta ehti sen verran pimetä että en vielä saanut selville kuinka paljon pohjaa puuttuu, mutta rikkinäisyydestä ja kuljetusmatkasta huolimatta ehjä häkki tuli kokolailla täyteen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus