Tuhoa tuhon perään

  • licence27

Ei näin. Olin kokolailla saanut metsäalustaisen kuntoon kun muistin että esiohjauksen päälinjassa on yksi kostea letku. Juuri kun sain sen vaihdettua tuli avunpyyntö läheiseltä pellolta.

Siinä vaiheessa kun pyyntö tuli ehdotin että otetaan sammutusvälineet ja hitsauskone mukaan ja varmistetaan ettei kiinnityksistään liikahtamaan päässyt taka-akseli karkaa pois paikoiltaan. Sain vastauksen ettei se mihinkään pääse kun on omassa kolossaan.

Kardaanin rippeet saatiin pienellä vaivalla poistettua ja kone pois pellolta, mutta siinä vaiheessa kun hinaus päättyi kävi sellainen ihmeellisyys jota tuskin edes myytinmurtajissa on nähty eli pyörä pysähtyi ja banjo pyörähti reilut 180 astetta rikkoen mennessään kaiken mitä akselin ja ohjaamon välissä oli.

Voi suoraan sanoa että tänään olis ollut parempi nukkua pitkään ja keskitty huoltamiseen / korjaamiseen ja antaa sen koneen seistä pellolla vaikka seuraavaan kevääseen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus