Kaivattu valkeus

  • licence27

Nyt näkee vaikka hiihtää ja lunta on kohta tarpeeksi siihenkin harrastukseen.

Työt täytyy kuitenkin tehdä ennen harrastuksia oli se sit liikuntaa tai muita yöjuoksuja.

Ensimmäinen tavoite oli saada polttopuut kotiutettua. Siihen tarvi koneen johon saa ketjut ja mahdollisimman nopeasti kytkettyä perävaunun. Sen jälkeen piti laittaa toiseen koneeseen ketjut että pääsee auraamaan lumisateen loputtua. Toisin kävi sillä kone oli puiden siirron aikana mennyt.

Sit piti laittaa jompaankumpaan jäljellä jääneistä perälevy. Se ei tietenkään onnistunut siirtämättä idioottiparkeerattua hiekoitinta ja laittamatta ketjuja takapyöriin.

Lopputuloksena auraus/hiekoituslenkille lähti juurikin se kone jolle ei pitänyt tänään olla mitään käyttöä. Mukavahan sillä oli ajella, mutta vaarallista menoa. Hiljaisin ohjaamo nyt kun takalasi on kireällä. Muovi on hyvä materiaali leluihin mutta ainakin tuon takalasin saranoihin väärä materiaali.

Seuraavana sit tarvis tehdä polttopuita jokunen kuutio ja laittaa lumilingot käyttökuntoon. Siitäkin tulee polttopuita kun myrsky on kaatanut yhden pienen puun lumilingon päälle.

Melkolailla näköetäisyydellä oli käynyt huonommin. Kuusiaidasta kolme puuta mansardikatolle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus