Pyhä luontoilta

  • licence27

Koirakammoinen lenkkeilijä ei varmaan ymmärrä niitä ulkoiluttajia jotka päästävät koiransa ulkoilureitillä irti ja haistelemaan vapaasti. 4.4 km 4 koiraa joista 2 meni kiltisti narussa ja kahden naruista ei ollut tietoakaan. Muistaakseni jossain opastetalussa luki että "Koirat pidettävä kytkettyinä". Jos on pitkä toimiva talutin niin voihan se koira toki ulkoiluttajansa nykäistä nurin. Onko siis koiran ulkoiltava ihmisen ehdoilla vai ihmisen koiran ehdoilla? Juoskoon vaan vapaina, mutta se on sit omistajan vastuulla kun jotain sattuu.

Täällä harvemmin koirat ihmisen kimppuun hyökkää, mutta ulkomailla missä oli ja on varmaan vieläkin laumoittain nälkäisiä villikoiria oli aiheellista lähteä lenkille aseistettuna.

Kumpikohan kuljettaa vuorivillaa välikatolta kymmenien metrien päähän polttopuuhäkkiin lintu vai nisäkäs?

Ensin arvelin että tietysti lintu. Luulee lyötävänsä toukkia ja hyvää eristetta pesän tekoon. Jos pesä olisi ollut linnun niin pesästä tai ympäristöstä olisi pitänyt löytyä munankuoria. Orava tuskin tekee pesää vajaan puolen metrin korkuudelle ja miksi tekisi lintukaan niin alas naapurin kissojen ulottuville. Toisaalta oravia kun on niin nehän olisivat tyhjänneet sen pesän munista, mutta viekö oravakaan munia kuorineen...

Olkoon sit mikä eläin hyvänsä niin jälki on ikävää sotkua.Luulisi että luonnossa olisi parempaa materiaalia ja helpommin saatavilla.

Palo-oven siirron myötä löytyi seinäpeltiä jolle ei tietenkään ollut sijoituspaikkaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus