Kasvoi kaunis kukkanen nimeltä

  • licence27

Rankka päivä jälleen takana. Ei paljon ecoaluueesta tai taloudellisesta ajotavasta ollut apua. Tai olisihan polttoaine ehkä voinut loppuakin.

Oli siis pihaprojekti, enkä laskenut montako kuormaa maata pihaan oli tuotu. Sanotaan vaikka että yli 20 kuormaa ja tavoitteena oli saada koko määrästä nurmikolle kelvollinen pohja- tietenkin vesisateessa.

Samaan aikaan kun minä ahkeroin siellä haki kaverini haapalankkuja eilen pakkaamani kuorman ja vei ne sukulointireissun varrella oikeaan osoitteeseen. Oli ainakin eilen siisti paketti ja vielä vedin varmistusruuvit nipun etupäästä läpi. Perille oli mennyt vaikka oli kuulemma ollut vähän vaikeuksia peruuttaa.

Päivän paras viihdyttäjä oli kuitenkin koiranpentu. Pentu haki vielä paikkaansa laumassa itse asiassa kuulosti vähintäänkin siltä kuin perheen tytär olisi ollut hommissa osaamattoman poikaystävän kanssa. Kyse oli kuitenkin pennun terävistä hampaista ja kokolailla 18- kesäisestä nilkasta.

Koiran hampaat nilkassa ensitapaamisella ei ole hyvä juttu.

Pankkirouva nauroi tänään puhelimessa. Ei se mikään vitsi ollut että saman pankin lakinainen punastui edellisellä kerralla kahdesti. Ehkä silti parempi mennä joku turhanpäiväinen paperi allekirjoittamaan aamulla niin pääsee sit lounaan jälkeen vielä töihin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus