Veroilmoituksia kaikelle kansalle

  • licence27

Veroilmoituksia piti jättää tänään.

Kädet on hikiset, päätä kivistää eikä varmaan huomennakaan ole stressitasot normaalilla tasolla. Veroja on maksettava että yhteiskunta pystyy toimimaan. Toimimaan myös väärin kuten täydellä palkalla työkyvyttömät ruotsalaiset ministerit.

En tiedä mitä verohallinnossa ajatellaan, enkä varsinkaan ymmärrä heidän matematiikkaansa. Katsoin kuitenkin parhaaksi täyttää kolme veroilmoitusta vaikka tuo tulopuoli on ainakin yksiselitteisen selkeä.

Kuitenkin menoja on kolmeen suuntaan- pitää käydä ihan tavallisissa töissä, metsään on tehty hoitotietä ja pellolle erinäinen määrä salaojia. Sinne ne menot kaiketi oli tarkoitus syöttää ja vähennetään sitten jos jossain vaiheessa tulee tuloja. Voi olla ettei niitä ehdi tulla minun elinaikanani, mutta edelleenkin on mielestäni hyvä olla omasta takaa edes vähän polttopuita, eikä varmaan suurta haittaa ole osuuksista yhteisiin maa- ja vesialueisiin kunhan vesijätöt on lunastettu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus