Käynnistysvaikeuksia 2

  • licence27

Miten saa vaikeuksia- no ainakin siten että jättää päävirrat päälle, sisävalon automaatti-asennolle, oven raolleen ja parkkeeraa koneen pihaan. Mittarissa 72 tuntia ja virta-avaimesta ei tapahtunut yhtään mitään. Kiitoksia ja hyvää lomaa vaan sinne etelän lämpöön.

Osasi sentään ennen lähtöä neuvoa kilpailvan firman kaveria ettei jätä konettaan mihinkään korpeen- 2 viikkoa sitten alkaneet käynnistysyritykset jatkui tänäänkin tulokettomina.

Johtopäätös: uudet koneet on paskoja talvella. Hankintahinnaltaan kalliimpi Komatsu 138 on edelleen hengettämänä maastossa. Korealainen "halpakopio" taas starttasi parin tunnin latauksen päätteksi kuin palmun alta.

Nyt voisi kokeilla onko maasturin akuissa henkeä, surauttaa hiihtämään ja tankkaamaan.

Hiihtäminen oli ankea kokemus. Ensimmäiset 4 kilometriä tuntui kuin olisi ollut pelkkää pitovoidetta koko pohjan pituudelta. Lopun pitkässä laskussa ei sentään vauhtia joutunut lykkimään. Silti 6.5 km meni, muttei vapaalla ollut toivoakaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus