Kello neljältä soi

  • licence27

Tähän väliin piti tulla valitusta erään toisen miespuolisen ihmisen toimista, mutta kai siinä on yhdelle miehelle kylliksi kun käy viimeisen kerran eläinlääkärillä koiransa kanssa. Toivottavasti etsii seuraavaksi naisen lemmikeillä tai ilman. Vaikkei tämän kaivuun ja parituksen lukijakunnassa varmaan yhteensopivia tarjokkaita olekaan niin ilmoitus voisi parituspalvelussa olla suht seuraava:

Otsikko- no siinä olisi varmaan "Ei luokitusta"

Juuri koirattomaksi jäänyt aikamiespoika etsii hyvää seuraa. Naisen tarvis osata laittaa ruokaa, käydä kaupassa, hoitaa osa pyykeistä, siivota loputtomasti, tankata koneet (opetetaan letkusta pitäen) ja tarvittaessa lämmittää sauna omatoimisesti.

Ulkonäkövaatimuksena normaali- suvussa on ihan tarpeeksi susirumia. Ikävaatimus lapsettomana 18-42 ja jos lapset on jo tehty -48, henkinen ikä noin 25.

Eduksi katsotaan karvaisen miehen ja ranskalaisten autojen sietokyky. Ei tarvi osata laittaa kaivurin teloja paikalleen- menee jo yksin ja rutiinilla.

PS Klassinen kaunotar + musta 307 sw lasikatolla-tämä ei ole sinulle vaikka oletkin upea.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Päivän antina aikainen herätys, lumityöt, puoli päivää puoliunessa, laina-autolla kauppakyydissä ja illalla melkein masentava hiihtokauden avaus. Sukset oli suoraan varastosta ja voitelu varmaan mallia 12/2010 ja sen kyllä huomasi.

Viime talvena en oikein kertaakaan ehtinyt ns ihmisten aikoihin ladulle. Nyt kun ehti niin kovin tuntee itsensä huonokuntoiseksi kun hiihtää omalla vapaalla tyylillä ja mummoa ja pappaa painelee perinteisellä ohi oikealta ja vasemmalta. Puhumattakaan tuulta nopeammin hiihtävistä vapaan hiihtotavan taitajista.

Voitelun huonouden tunsi koko ajan ja jopa alamäkiin joutui lykkimään vauhtia. Silti minulla oli asiat hyvin. Noin puolimatkassa 6,5 km ensilenkkiä keskellä latua seisoi nainen sukset kädessä ja mies sukset jalassa. Eivät siis olleet hoitamassa aviollisia velvoitteita valaistulla ladulla vaan testaamassa naisen uusia suksia.

Olivat jo hetken siinä seisseet ja ihmetelleet kohdalla kysymys kuului "Osaatko auttaa?" No onhan siteissä eroja, mutta itselle on tullut vastaan intin vaijeriside, vanha kolmipiikki, laskettelu, sns ja nnn. Niillä oli toisella automaattinen side eli miehellä ja naisella vipumalli. Oli vaan niin hienosti naamioitu kärjen vipu että mies oli saanut toisen siteen kahteen osaan mutta lukitus oli edelleen kiinni.

Olisin vaihtanut omat sukseni päikseen toimimattomaan pariin, mutta saatuani omat sukseni jalasta pois ja saatuani toisen siteen heti auki ja suksen naisen jalkaan sekä koottuani miehen osiin pistämän siteen ei tietenkään tullut kauppoja.

No pari kilometriä myöhemmin nainen meni ohi että suhahti. Parkkipaikalle tullessa pääsin takaisin näköetäisyydelle, joten oli joko kaatunut tai aurannut laskuissa.

2 kommenttia

Anonyymi

18.1.2012 21:18

Ikävä kuulla, se on kova paikka. :-(

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus