Maakaapelissa 2

  • licence27

Piti tänään käydä katsomassa miltä bunkkerin lattia näyttää. En ehtinyt kuin viedä punaisen porakoneen ja uuden terän ennen poistumistani seuraavaan osoitteeseen.

Autoton jakso alkoikin jo tänään. Massaus ja kuivatus kun on tilattu voi olla kuiva jo perjantaina tai sitten ensi viikolla.

Autossa tuli vastaan kuitti vuodelta 2011. Oli siis veloitettu pankkikortilla tuplana ja joskus marraskuussa soittivatkin, mutta en sit hakenut niitä rahoja kuin vasta tänään.

Paperi löytyi heti ja kirstunvartija totesi: "Et ole tainnut olla pikkurahan puutteessa".
Oikeassahan se nainen tavallaan ol vaikkei veronpalautus ollutkaan kovin kummoinen. Siis sen verran etten sunnuntaina hyväksynyt sitä että sain 42€ takaisin kun olisi pitänyt saada 32. Annoin lähtiessäni kympin ja totesin "Taisin saada kympin liikaa tai olisi pitänyt maksaa 60€ setelillä",Annoin kympin ja jatkoin: "jos annoit oikein siinä vähän tippiä"

Seuralaiseni ei täysin ymmärtänyt rehellisyyttäni, mutta ruoka oli ok joten mielestäni siitä kuuluu silloin myös maksaa. En Toki ollut silloin lukenut kebablihajuttua lehdestä- ja jos olisin niin sit varmaan ruokapaikka olisi voinut olla joku muu.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus