Kesäkurpitsaa

  • licence27

Jättikurpitsojen seasta löytyi yksi kunnollinen kesäkurpitsa. En oikein tiennyt mitä siitä tekisi kun se oli niin valtava. Lopulta päädyin viipaloimaan siitä puolet lasagnen sekaan ja paistoin hieman pidempään kuin ohjeessa. Sitä oli iso vuoka ja aika tarkkaan se vuoka kyllä tyhjeni.

Ihan hyvä prosentti lähiruokaa kun oli omaa kurpitsaa, porkkanaa, maito läheltä, sipuli omasta maasta ja pari lähitilan kananmunaa.

Lakkoili ken lakkoili, mutta minä asensin sadevesiputkea, siirsin kiviä ja kantoja sekä hyvää peltomultaa. Harmi vaan että omat perunat oli syvällä kovassa märässä savimaassa.

Onneksi apu oli se pahimman osalta lähellä eli naapurin metsätien teon jäljiltä kaivinkone ja niukasti polttoainetta. Kyllä se valtavasti helpotti kun sai sen kovan savipaakun ylös ja ympäri. Siitä sitten perunat talteen, sekoitus uuteen ruokamultaan ja maat takaisin vakojen jatkeelle.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus