Suuntavaistoa kaivaten

  • licence27

Ruokakaupasta tullessani kiinnitin huomioni huomioasuun. Kassan suunnalta katsottuna näytti että jollekin annetaan Idänpäässä kioskilla ensiapua ja tietysti sillä linjalla mitä pitkin raahasin ostoksia autoa kohti.

Uteliaisuus iski koska vaatetuksen sisällä nuori kaunis nainen elvyttikin elämää nähnyttä todennäköisesti Samsungia kioskin verkkovirralla. En ruvennut namusedäksi tai muutenkaan karkkia tarjoamaan, mutta lopputuloksena taapersin parkkipaikalle naisen perässä ja vähän pakkokin oli kun meidän kulkuneuvomme olivat jo valmiiksi juttelu/vilkutteluetäisyydellä, samaa merkkiäkin vielä tällä kertaa.

Tälle viikolle on luvassa päivä jonka oletetaan tuottavan noin 700 000 000 € tappioita. Ehkä se ei ihan pidä paikkaansa, mutta tietysti joissain kohdin tappio voi menetettyä työpäivää kohti olla hyvinkin suuri.

Mitä sitten voisi tehdä kun tulee yllättävä arkivapaa. No jos on lapsia joiden hoitopaikka menee kiinni niin sitten varmaan on hyvä hetki nauttia intiaanikesän kenties sateisimmasta päivästä kotona. Toki jos kuurot eivät osu kohdalle niin hyvä vinkki on mennä poimimaan marjoja koko se 7,5 tuntia jos vaan pakastimessa on tilaa.

Itseäni ei lakon uhka kovin paljon heilauta mihinkään suuntaan, mutta tuo sää saattaa kyllä tehdä vapaapäivän. Kaisissa pihoissa kun ei ole kolmen metrin sorapatjaa kaivon ympärillä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus