Kiinalainen juttu

  • licence27

Haluaisin lähettää terveisiä erään tietyn ravintolan lomailevalle henkilökunnalle: Jos laitatte ravintolaanne näytille lapun jossa ilmaisette selvästi milloin olette lomalla- noudattakaa sitä. Jos olisin tiennyt meneväni nykimään lukittua ovea kolme tuntia ennen ilmoitettua sulkemisaikaa en olisi yrittänyt houkutella itselleni seuraa.

En tiedä onko ravintola ollut päivällä auki vai oliko joku muu syy kuten poikalapsen vesirokko taustalla, mutta kyllä se vähän otti päähän kun olin jo tyhjentänyt pakastimeen lokeron valmiiksi että on sitten vähän vaihtelua kun alkaa kinkku ja laatikot tökkimään rajusti.

Päivä oli pitkä ja rankka siitäkin huolimatta että kone pelasi kuin ajatus. Harmi vaan kun samaa ei voi sanoa asiakkaan koneesta jolle annettiin amulla tyyliin "sähköshokkeja ja viagraa" että se jaksoi käynnistyä ja lähteä vetämään perävaunua.

Ihmettelen noita yrittäjiä jotka ostavat pienten traktoreidensa perään vaunut 22,5 tuuman isoilla korkeilla renkailla ja sitten kun pitäisi peruuttaa kurakelillä niin peileistä ei näe mitään, takalasista näkee vain aisan ja etulaidan. Painopiste on korkealla ja toki lievästi upottavassa maastossa pysyy ainakin tyhjänä mukavasti pinnalla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus