Sukupuolineutraali avioliittolaki

  • licence27

Ei suositella luettavaksi jos olet kovin feministi, sovinsisti, KD, uskossa tai valittu.

En ole koskaan tavannut Paula Vesalaa, enkä tiedä mitä kouluja hän on käynyt. Kuitenkin toivoisin hänen kaivavan esiin Biologian oppikirjoja ja lukevan niitä pojalleen.

Saksassa on tehty paljon pahaa lääketieteellisen tutkimuksen, urheilun, elintilan ja aatteen vuoksi. Niin ikään varsin moni ikävä asia on tullut ilmi juurikin sen takia kun näitä tutkimuksia on kaivettu esiin ja tutkittu edelleen.

En arvosta Päivi Räsästä kovin korkealle monessakaan mielessä, mutta tämä iankaikkinen sukupuolineutraalin avioliiton vastustaminen milloin milläkin verukkeella alkaa olla vähintäänkin elokuvan arvoinen.

Pari asiaa on kuitenkin varsin järkeenkäyviä: 1 jos menit ennen naimisiin naisena ja tulit siihen pisteeseen että haluat korjata sukupuolesi mieheksi niin vaikka aivoja ei vaihdetakaan niin onko silloin perusteltavaa purkaa avioliitto. No vanhan lain puitteissa kyllä, uudesta en tiedä.

Näin maalaisjärjellä ajatellen: Jos et tiedä omaa sukupuoltasi ja seksuaalista suuntautumistasi et voi myöskään mennä naimisiin. En tiedä muuttuko henkilötunnus sukupuolenkorjauksen myötä, mutta jos se muuttuu niin silloin pitää myös avioliiton purkautua, vaikka sen sitten solmisi saman tien uudestaan.

Näin ollen jos puoliso on vannonut toiselle uskollisuutta ja rakkautta myötä ja vastoinkäymisissä, eikä silloin kun selvitetty avioliiton esteitä ole ilmaisssut kirjallisesti haluaan sukupuolensa korjaamiseen niin avioliitto on perustunut valheeseen.

Nyt kun uutta lakia pyöritetään niin joku tuollainen takaportti siihen pitäisi sisällyttää. Mitä sitten taas tulee sterilointiin sukupuolenkorjausleikkauksen yhteydessä niin sekin kuulostaa järkevältä, koska jos olet mies et tuota munasoluja ja jos olet nainen et tuota siittiöitä. Jos olet mies et synnytä ja jos olet vain hiema epävarma et korjaa sukupuoltasi. Sitten jos sukupuoli on syntymästä saakka epäselvä eli kaiketi nykyään inter ja sitä halutaan korjata johonkin suuntaan niin jos jomman kumman sukupuolen sukupuolielimet toimivat ja toisen eivät niin tämä on oikeastaan ainoa tilanne jolloin taas maalaisjärjellä ajatellen tuntuisi luonnollisela ettei korjaus olisi samalla automaattinen sterilisaatio, siis riippumatta siitä millainen ulkoinen olemus lopputuloksesta tulee.

Tällä ilmeisesti on haettu sitä ettei tuotetusta siittiöistä/munasoluista olisi haittaa/vaaraa tuottajalle/seksikumppanille - vai onko se ollut joku keskiaikainen jäänne?

Liekö sitten edes mahdollista että on täysin toimivat sekä miehen että naisen sukupuolielimet samassa ruumiissa. Sillekin on oma sivistyssanansa joka alkaa herma:lla. Sehän taas saattaa tarkoittaa että evoluutio johon aletaan kai kohta myös KD:n riveissä kohta uskomaan tekisi sukupuolineutraalista avioliitosta välttämättömän. Toiminnan mahdollisuudella tarkoitan lähinnä kykyä lisääntyä sekä miehen että naisen kanssa ilman että lapsista tulee kolmipäisiä.

Sitten vielä viitaten tuohon alun varoitusten sanaan- jopa Neitsyt Marian synnyttämisen selittäisi sillä että hänellä oli mutaatio eli kyky tuottaa siittiöitä- Veikkaan kuitenkin että jos Jeesus oikeasti syntyi niin kyllä siellä Marian emättimessä oli penis vieraillut tai jos ei niin sen aikakauden hygieniatasolla esimerkiksi siittiö tai pari miljoonaa sormenpäässä.

Nykytiedon valossa me täällä pienen planetan pinnalla emme ole maailmankaikkeuden keskipiste, mutta ainakin toistaiseksi se keskipiste mistä taivasta ja maata tarkkailemme.

2 kommenttia

Franny_Berry

11.12.2014 19:20

Mitäs pahaa tässä oli, hauska pähkäily! Ja myös mielenkiintoinen, ei ole itselleni tullut mieleeni miettiä tätä asiaa sukupuolen korjausleikkauksen kautta. Jos en väärin muista, henkilötunnus kyllä voi muuttua sukupuolen vaihdoksen myötä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus