Kiitokset taas ylimääräisestä työstä

  • licence27

Joskus päivä menee nopeasti ja joskus joku asia menee jopa nopeammin ja paremmin kuin on voinut edes ajatella.

Tänään siis arvoin että menenkö vaihtamaan kaasupulloa, mitä se tulee maksamaan ja onko saatavilla sellaista pulloa tuossa matkan varrella kun on kuitenkin lauantai. Pudotettuani ekan kuorman, ja syötyäni puolet eväistä ajoin 2. kuorman kanssa mahdollisen vaihtopaikan pihaan. Siellä oli kaappi auki ja myyjä juuri telannut jonkun toisen pullon kaappia kohti.
En ehtinyt ajaa lenkki, pysäköidä kunnolla vaan meinasin että kun myyjä kerran on ulkona talvitakki päällä niin ehkä vaihto menisi sujuvasti sillä välin kun pistän yhdistelmän parkkiin. Niin oli nopeaa palvelua etten ehtinyt edes valoja sammuttaa kun myyjä kiikutti vaihtorahat, antoi pullon ja latasi tyhjän sinne kaappiin.

En ihan varma ole, mutta tuo saattoi olla parempaa palvelua mihin hänenkään työsopimuksensa tai työnkuvansa velvoittaa. Kiitos siitä.

Sivuventtiilipullo jäi edelleen hankkimatta, mutta sen myyjän kysymä oleellinen kysymys "onko sille tilaa" pyöri päivällä mielessä muutamaan otteeseen. Kyllä se 11 kg pullo mukana kulkee siinä missä viitoinenkin, mutta jos kantomatka on pitkä niin mieluummiin ottaisi vaikka sen 5 kumpaankin käteen kuin yhden 11 kiloisen. Samoin jos yhtä pulloa joutuu viemään maastoon ohjaamon lattialla.

Pelto alkaa näyttää pellolta, mutta muutama iso kivi on vielä siirrettävä ennen puolivälin ojaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus