Pakkaspäivän ratoksi

  • licence27

Aamun ensimmäinen havainto oli varsin pimeä keittiö. Toki lieden valon sai toimimaan ja pienen tuikun tiskipöydän päälle, mutta on se pimeää verrattuna 2 x 18W loisteputkiin.

Pakoputken teräs on varsin tasalaatuista. Ennen edellistä katsastusta korjasin takimmaisen liitoksen toista puolta ja tänään sitten sitä vastakappaletta. En tiedä kuinka ilmatiivis liitoksen kuuluu olla, mutta sen tiedän ettei se ainakaan mitään valtavaa painetta kestä.

Joissain autoissa pakoputken ensimmäisessä liitoksessa on tavallaan pallo ja kuppi eli joustava liitos. Sellaiseen päädyin nyt viimeisessä liitoksessa kun alkoi näyttää että asentovirhettä jää ja ei uskalla paikallaan ruveta räkimään.

Talliin pääseminen oli oma kappaleensa. Auton päällä oli paikoin kolmen senttimetrin jääkerroksia ja edellisestä ajomatkasta oli vierähtänyt aika tovi. Lämppäri sentään suostui käynnistymään, mutta jos sitä olisi minuutinkin pidempään päällä pitänyt olisi käynnistys jäänyt haaveeksi/laturin/apuvirran varaan.

Onneksi pääsin sentään varsin halvalla. Naapuriin törmäsin kaupan ovella ja hänellä on taas ranskanraudasta turboahdin pimeänä. Jos siis kolmas kerta puolen vuoden sisällä. Kallista autoilua vaikka pitäisi olla taloudellinen diesel. Pieni kulutus ei paljon lohduta noilla korjauskustannuksilla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus