KIrkon Kirjoissa

  • licence27

Puhelin- joskus se on kateissa ja joskus soi väärään aikaan. Tänään kun puhelin soi kolmannen kerran oli toisessa päässä pappi. No ei sillä mitään isoa hätää ollut, mutta stoppasin koneen kuitenkin pois tieltä.

Kysyi äitini siskon nimeä- Jos kyseessä olisi ollut isäni sisko olisin ymmärtänyt kysymyksen, mutta tähän päivään asti ädillä on ollut vain kaksi veljeä. Hetken aikaa mietittyäni tulin siihen tulokseen että kyseessä on jonmpikumpi joko leski M tai leski K, ja siinä mielessä asiat oli hyvin että oli kumpi tahansa niin sama etunimi- Hetken ehdin jo huolestua että pappi olisi tutkinut arkistoja ja vaarilla olisikin ollut avioton lapsi jossakin päin maailmaa. Ei sekään toki mahdotonta ole. Sodan aikana ja lomilla on saattanut tapahtua kaikenlaista.

Kyseessä oli kuitenkin vain väärinkäsitys eikä tullut uutta serkkupoikaa.

Teki mieli hiihtämään. Eilisestä märissä kengissä olemisesta huolimatta vointi on mainio- Hiihtämään ei vaan kerinnyt kun tuota uutta hiihtolatuainetta puski aamupäivän ja iltapäivällä myös muiden alueita. Lopputuloksena paluu töistä 21:30.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus