IHaan anatomia

  • licence27

Uitetun Steyrin sulatus jatkui. Jäät olivat aamuun mennessä hävinneet, vaan moottori ei edelleenkään pyörinyt.

Alkoi siis purkaminen- Ilmansudattimet- vettyneet. Imuputki jo kuivanut, mutta ahtimessa vettä. Ahtimelta imusarjaan menevä putki jo kuivunut, imusarjassa vettä kuten myös sylinterikannen sisällä.

No ken tekniikasta jotain ymmärtää niin Dieselmoottorin palotilassa ei mahdu vettä olemaan kun neste ei puristu kasaan puristustahdin aikana. Bensakoneessa palotilan puhdistus on helpompi kun ruuvaa sytytystulpan irti- Dieselissä kun ei ole esikammioita, eikä hehkutulppia palotilaan niin tyhjennys onnistuu vain suuttimen kautta.

Steyrissä on SisuDiesel ja noin periaatteessa helppo ottaa suuttimet pois, kunhan löysää 2 M 8 ruuvia , ylivuotoputken ja ruiskutusputket- Tässä luiskakeulaisessa Casessa ei vaan ole operaatiolle tilaa ennen kuin puretaan lämmityslaitekokonaisuus.

Ensimmäinen suutin lähti helposti, toinen ei- ei inahdustakaan, joten pakko miettiä muita mahdollisuuksia. Moniammatillinen tiimi, mutta ainoa toimiva idea löytyi ihan omasta päästä eli venttiilit auki ja starttaamaan.

Sit piti purkaa venttilikopan kansi= 4 ruuvia, mutta että kanne sai pois piti purkaa tulipelti, että tulipellin sai irti, polttoainesuodatin jalkoineen, Thermostart kylmäkäynnistimen säiliö ja jarru tai kytkinnestesäiliö.

Sit koppa pois ja prikka jokaisen venttiilin ja keinuvivun väliin ruuvarilla auttaen- No kun venttiilit ei mene kiinni niin jo rupesi kone pyörimään.

Vettä lensi ja tuloksena oli että tarvii aukoa myös loput suuttimet. Yksi ei inahtanutkaan, 3 lähti helposti. Kone pyörii nyt startilla kun vedet on pois palotilasta. Saa sit nähdä miten käy kasauksessa. Onneksi ei ole oma kone.

Älkää siis ajako koneitanne järveen, lampeen, jokeen tai mereen vaikka jää olisikin vahvaa ja oikaisu houkuttaisi. Kelluvat koneet on asia erikseen. Tuossakin jos olisi ollut Snorkkeli tai Valtran ilmaotto konepeiton päällä niin ei olis tarvinnut kuin nostaa järvestä ja laittaa käyntiin

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus