Korkeampi voima

  • licence27

5. Yhdellä idioottiparkkeerauksella tulee 27 minuuttia ylimääräistä yötyötä. Nyt tosin vika ei ollut parkkeerauksen tehneessä kuljettajassa, koska paikka oli ihan ok. Sää vaan oli kastellut tiivisteet ja kaikki ovet oli kokolailla jäätyneet kiinni- takaluukusta sentään pääsi sisälle. Samoja ongelmia oli kahden työkoneen kanssa.

4. Ruokailurytmi meni perseelleen, koskapa se paikka missä piti päivällistä nauttia olikin suljettu 2 tuntia etuajassa. Olihan siitä lappu ikkunassa, mutta en ollut sitä noteerannut ennen kuin oli liian myöhäistä

3. Näköjään viestilaatikossa on yksi lukematon viesti. Pahoittelut viestin lähettäjälle- en tiedä koska saan sen luettua. En tiedä koska saan luettua tekstiviestini, tai koska puhelin alkaa taas toimia. Kauan se kaivossa käynyt ja montakin kolhua kokenut kone sitten kestikin. Olisin muutenkin pistänyt sen kiinni illan tullen, vaan en kerinnyt kun näyttöön tuli teksti "Sim hylätty"

2. Työpäivä oli tavallaan varsin lyhyt. Rautakaupan ostokset jäivät maksamatta, koska pankkikorttipääte oli jumissa. En pidä noin pienten ostosten ostamista laskutuksen kautta ollenkaan järkevänä, mutta en myöskään noin suuren käteisvarannon kantamista.

1. Parasta kuluneessa vuorokaudessa oli kuitenkin tämän lumisateen aiheuttama ääneen pohdinta, jonka seurauksena sain syyn raivata etupenkille tilaa.

Mutta siis joku kyseli minulta iskuvinkkejä. En tiedä hänen opeistaan tai oppimiskyvystään, mutta sen tiedän millainen nainen viime viikot lähinnä uuden kypäräni miehittämälle etupenkille istahti.

Harmi vaan että paljastui kotona odotteleva poikaystävä. Minähän en kenenkään suhdetta halua rikkoa.
edit.26.1
Jos nyt sitten kuitenkin kyseessä oli vaan lausahdus jolla oli tarkoitus häipyä tyylikkäästi ja ilman pelkoa että haluaisin nähdä enää koskaan uudelleen- no se toimi kyllä jossain määrin. Kuitenkin on niitä naisia joita ei tarvitse katsoa kolmea sekuntia, kahta tai edes yhtä ja jo tietää että tuo nainen kiertäisi minut pikkusormensa ympärille pelkällä katseellaan, puhumattakaan mielestäni upeasta lauluäänestä. Jos on virka kaukana ja veri vetää sinne niin saattaisin kyllä yrittää saada mielen muuttumaan ja jäämään kaunistamaan tätä seutua.

Töihin täytyy vielä palata sen verran että murhetta aiheuttanut autokatoksen pohja on eristekerroksen alla ja nyt ilmeisesti jo pienen lumikerroksenkin.

Tilustieltä poistin 3 kiveä ennen kuin tie kunnolla jäätyy. Kymmenen senttimetrin jääkansi on yllättävän kova, mutta routapiikki puri hyvin. Toivottavasti rajalle nostetut kivet eivät tällä kertaa aiheuta säröjä naapurisopuun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus