Lisää toimimattomia

  • licence27

Tänään ei pitänyt käydä missään pajaa kauempana. Lopputuloksena kirjallisten töiden perään oli kuitenkin kahden automaattirasvarin säiliöiden täyttö ja sen vuoksi erinäinen määrä ajettuja kilometrejä.

Sen jälkeen olisi tietysti voinut keskittyä lämmittämään saunaa ja tehdä ruokaa ihmisten aikoihin, mutta muistelin että perintökalleuteni huoltoväli alkoi olla täynnä ja olikin jo kiintoavaimen kuva agrodatanäytöllä. Rasvaamatta se jäi, akkuvettä en lisännyt, enkä vielä kerennyt koskeakaan ilmansuodattimiin, mutta moottoriöljyt ja polttoainesuodattimet hohtavat uutuuttaan. Itse asiassa konetta talliin sulamaan ajessani ihmettelinkin kun käsikaasu oli jonkun muun jäljiltä osittain päällä ja tyhjäkäynnistä puuttui hieman kierroksia. Syy selvisi vedenerottimen vaihdon ja ilmauksen yhteydessä.

Siirtopumppu vuotaa ja se on aika vakava ongelma. Se on korjattava tai vaihdettava koko pumppu ennen kuin uskaltaa ajaa tallista pihalle. Siirtopumpusta kun polttoainetta tihkuu ulos niin se valuu käynnistysmoottorin päälle. Ei polttoöljy kylmänä ihan pikku kipinällä syty tuossa paikassa, mutta sitten kun lämpöä tulee lisää ja jostain syystä palava ainetta roiskuu turbolle ja punaisena hohkaavalle pakosarjalle on kaikki palamisen edellytykset olemassa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus