Korppuja ja ankkureita

  • licence27

Korjattu vasara pääsi tänään omaan kotiinsa. Mainostivat sitten että eräässä tietyssä kaupassa olisi kolmen kilon korppupusseja. Ihan hyviä korppuja ja luonnollisesti pitkä säilyvyys.

Oli muutenkin asiaa johonkin kauppaan, koska kaipasin pikanauloja ja tai kiila-ankkureita. Joku muukin oli tarvinnut, koska sitä suositeltua kokoa oli tasan kaksi kappaletta. Sitten otin numeroa isompia ja kas kummaa hinta pomppasi kilotavarasta yksittäin hinnoiteltuihin.

No koskapa en löytänyt kuin ne kaksi ja tarve oli 14 kävin vaivaamassa imurin varressa ollutta naismyyjää varmistaakseni ettei niitä ole jossain varaston syövereissä. No ei ollut, mutta toisella puolella hyllyä oli numeroa lyhempiä ja numeroa pienempiä.

Siinä sitten hyllyä tonkiessani totesin että nyt ei ole ihan kaikki kohdallaan. Ei ollut koska tavallisten ankkureiden seassa oli valtava määrä ruostumattomia joille ei ollut omaa varastopaikkaa eikä hintaa.

Menin sitten vielä uudestaan vaivaamaan myyjiä sillä seurauksella että laatikko ankkureineen lähti lajiteltavaksi ja uudelleen hinnoiteltavaksi. Syytä onkin, koska niillä on huomattava hinnanero jo kauppaan sisään tullessaan.

Lopputulos oli siis neljän tuotteen tilapäinen loppuminen, koska pikanaulojakaan ei tarvitsemaani kokoa ollut kuin kourallinen.

Ankkuroimaan en vielä päässyt ja voi olla ettei tarvitse montaa pikanaulaakaan, koska ulkoisen puumuotin sijaan hyödynsin kierätysterästä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus