Mylly pyörii vaan.

  • licence27

Takana on jo kolme suursäkillistä kuivabetonia. Muistuttaa bunkkerityömaata parin vuoden takaa. Erona onneksi se ettei ole - meinasin kirjoittaa talvea tai yöpakkasta tulossa, mutta näyttää olevan sekin riski olemassa.

Ajoin päivän päätteeksi lavetin kanssa varsinaiseen pussinperään. Oli Toroa, Hiluxia ja monta vihreää traktoria ja perävaunu siten parkkeerattuna että vähintään kolme olisi tarvinnut siirtää että olisi saanut lavetin ajettua koneen viereen. Tiedän että toisestakin suunnasta pääsee ehkä tyhjänä ja metsän läpäisemällä, pellon ylittämällä ja puomin alittamalla olisi myös päässyt.

No kun ei eteenpäin päässyt niin ei auttanut kuin palata Golkentän "alueella tallentava kameravalvonta" kyltille asti, peruuttaa sieltä sinne pussin perälle, siirtää se saakelin perävaunu ja ajaa teloilla osittain penkkaa hyödyntäen ohi siitä solmukohdasta.

Jos olisi ehtinyt sinne keskellä päivää niin todennäköisesti niistä koneista ainakin osa olisi ollut liikenteessä. Yksi oli tosin toista takapyörää vailla, joten ei varmaan liiku huomenna aamullakaan.

Näin jälkikäteen ajatellen olisi tietysti voinut soittaa sinne kentänhoitajalle ja vaikka tehdä tien yli niistä ylijäämämaakasoista. Tai jos ei tietä niin ainakin sen verran lisää parkkitilaa ettei esimerkiksi pelastus hälytysajossa hyydy samaan sumppuun.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus