Kylvöä ilman kasvua

  • licence27

Luin että syntyvyys on ennätyksellisen alhaalla- no onko se mikään ihme kun ei todellakaan tiedä onko huomenna töitä tai muutenkaan varaa sähkölaskuun. Caruna oli siis Fortum verkkoliiketoiminta ja se on sitten tuottamattomana on myyty nopeiden voittojen takia, maksettu johtajille hirmuiset palkat ja nyt sitten uusi omistajaa käyttää monopoliasemaa häikäilemättä siirtohinnan nostamiseen. Maksaahan se kaapelin maahan laittaminen, mutta vaihtoehtojakin on.

Taas hurahtaa 100 miljoonaa jonnekin veroparatiisiin- siis ilmeisesti se oli ennen n 27 % korotusta. Täytyykö tästä käydä kaapeliaura tilaamassa ja tehdä 13,5 % korotus metritaksaan ja lähteä kaapeleita upottamaan.

Aamupäivällä ohjelmassa oli sepelin kylvämistä. Iltapäivän ratoksi riensin hitsauskoneen ääreen.

Ilmeisesti lanka on varsin vanhaa ja jotenkin huonosti varastoitua, koska se tökki ja kulki välillä huonosto. Myös rullan adapterin kanssa meni oma aikansa kun ei jostain syystä millään meinannut asettua paikalleen.

Niin maailma on pieni kun tuossa viime viikolla kuulin ruokaseuralaiseni seikkailusta niin kaiketi tänään se kuuleminen muuttui näkemiseksi.

No jos lennosta vaihtaminen tulee tavaksi niin onnea ja menestystä vaan taas pariksi vuodeksi tai pidempäänkin. Enhän minä sitä miestä tunne, enkä ole tavannut nelikosta kuin yhden eli sen kolmannen naisen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus