Laahaavatko

  • licence27

Viime huollossa oli maininta laahaavista jarruista. Kumma että sentään sen huomasivat, mutta edellisestä autosta ei oltu huomattu irrallista pakoputken kannatinkumia ja kahta rikkinäistä takaiskarin suojakumia. Nyt vielä bonuksena toisen takaiskarin ylänivel on kahdessa osassa. Sellainen on siis merkkikorjaamon käsitys huollosta.

Kaikkein parasta on kuitenkin että vaihdettuani aamulla talvirenkaat alle ei ollu tietoakaan laahaamisesta. Päin vastoin jarrulevyissä on alkavaa ruostetta ja jokainen mäntä varmasti liikkuu. Nyt kun menisi katsastukseen niin olisi tasaisemmat jarruvoimat kuin kolmessa edellisessä katsastuksessa.

Renkaanvaihdon ja jarrujen tarkistuksen jälkeen vein sahoja työmaalle. Siellä oli yritetty kaataa puu kaivinkoneen päälle ja osin onnistuttukin. Onneksi vain kiinnikkeeseen oli osunut.

Sieltä omalle työmalle laittamaan sadevesiputkia maahan. Putkiurat on ja osa jo ummessakin, mutta huomennakaan ei tule valmiiksi kun ei ole sähkö- tai puhelinmiehiä näkynyt.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus