Lähikauppa muistaa

  • licence27

Sain lähikaupasta jonkun asiakaspalautelapun muutama viikko sitten. En vastannut siihen kun nyt tulee aika vähän käytyä lähikaupassa. Meinasin että tilaan kinkun hyvissä ajoin- No olisihan niitä pakasteena ollut silloinkin tarjolla, mutta ei onnistunut tilaus sillä käynnillä, eikä hintojakaan vielä tiedetty.

Seuraavalla kertaa sitten samassa kiinteistössä poikkesin muusta syystä ja ihailin naapurifirman uuttaa pirteää naismyyjää. Kinkutkin tuli tilattua siis monikossa kun päätin yksipuolisesti lahjoa serkkujani.

Tänään ne oli sit noudettavissa, noudettu ja maksettu. Sattumoisin saman kaupan herkkutorilla on varsin herkulliset naismyyjät ja mies jolta olin kinkut tilannut. Jonotin siis kiltisti viitisen minuuttia ja kahdesta kaunottaresta se jos mahdollista kauniimpi. Kysyi asiallisesti kauniilla äänellään mitä saisi olla. Selitin tulevani maksamaan kinkkuja- nainen sai tilauskirjan auki ja alkoi sevittää kun iso mies tiskin takaa keskeytti hänet ja jäin taas odottamaan minuutin pari- Tietenkin hänellä oli toinen asiakas joka halusi sitä, tätä ja eiku tuota.

No Minulle oli takataskussa lappu valmiina ja pienet ostokset korissa lähdin kohti kassaa- Ei jonoa sillä hetkellä, suoraan sai latoa ostokset hihnalle. Ensimmäiseksi annoin kinkkulistan jossa oli kolme riviä- Kassa teki parhaansa lapun kanssa- ei onnistunut, jonoa muutan ihmisen verran. Hälytti lisäkassan, yritti uudelleen, soitti herkkutorille ja siinä vaiheessa kun hinta napsahti koneeseen jono saavutti kaupan keskipisteen kahdella kassalla ja kolmas kassa avautui.

Edellisellä kerralla kun ei ollut mikään kiire päästin naisimmeisen kantamuksineen edelleni jonossa. Sitten viereinen kassa avautuikin ja sen kautta olin ennen pihalla kuin naapurikassalla jonottanut kolmikko. Kohteliaisuus siis kannatti. En nyt sit viitsinyt siirtää juuri edelleni päästämääni henkilöä siihen jonottomalle kassalle.

Kaasu on kallista, varsinki asetyleeni kiitos ryöstöfiman nimeltä AGA. Nestekaasu sentään on jollain lailla inhimillisissä hinnoissa ja "lähikauppa" myy sitä mielellään.

Jono oli ruokakaupassa niin pitkä että olisin oikein hyvin ehtinyt käydä konditoriassa ostoksilla odotellessani edelläni kauppaan mennyttä melkein naapurin emäntää. Suklaa kelpasi irtokarkkilaatikkoa paremmin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus