Nettideittailun musta aukko

  • licence27

Kuukausia jatkuneen sinkkuelämän seurauksena lukaisin läpi Kanta-Hämeen deitti.net ilmoitukset listauksen. Tänään aamulla oli jätetty yksi, 13.12, 6.10, 9.8 , 1.7, 18.5, 11.4 ja siitä aika iso hyppäys 26.7.2009.

En millään jaksa uskoa ettikö Hämeessä olisi tuon enempää sinkkutyttöjä. Tutkin samaa asiaa tietoverkkojen harjoitustyössä ja silloin Deitti.net ilmoituksia oli yhteensä muistaakseni noin 11000 kpl. Miesten ilmoituksia en lukenut, mutta joku tilastojuttu niistäkin oli eli miesten ilmoituksia oli hieman enemmän kuin naisten.

En sit tiedä koetaanko häpelliseksi hakea seuraa tietokoneen kautta, vai onko kyseessä vaan paikkakunnan pienuus, mutta nyt miesten jättämiä ilmoituksia on moninkertaisesti. Kiina-ilmiö on tullut ja naiset ovat pariutuneet tai muuttaneet paikkakunnalta. Voi toki olla että nettideittailun alkuinnostus on myös laantunut ja toiset tykkää viedä baarilöytöjä koteihinsa. Ei siinä mitään väärää ole jos molemmat tietää mitä tekee.

Alkaa olla sitä aikaa vuodesta että ihmiset käyvät haudoilla viemässä kynttilöitä. Tänäkin vuonna ilmeisesti sytytän kynttilän käymättä kenenkään haudalla. Itse asiassa naapurille joululahjaksi valmistamaani tuulimyllyyn olisi tullut kynttiläteline jos ei olisi tullut dynamolamppua ja uretaania. Loistakoon se nyt tämän vuoden loppuun toivottavasti ilman uretaanipaloa.

Olin näköjään meinannut laittaa Suzukiin sivuvaunun tai apupyörän nastarenkaiden ohella. Nokkelasti päättelin että kolmessa sisärenkaassa on yksi ylimääräinen, mutta en muista miksi sen olen ostanut. Todennäköisesti on pitänyt vaihtaa, mutta paikkaus onkin onnistunut ja ajokausi jatkunut. Aavemaista laittaa käyntiin pimeässä tallissa, mutta parempi moottorille kun välillä käy- ei männät ruostu.

2 kommenttia

jaanasi

22.12.2010 00:46

Koitas katsoa suomi24:n deitistä, löydät varmasti enemmän ilmoituksia ja varmaan ilmoittajatkin on enemmän sun kanssa samanhenkisiä kuin Cityssä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus