Lähtökuopissa ja vikatilaus

  • licence27

Voi taas tätä touhua. Tolkuttoman hidasta routaeristeiden laittoa, täryn kanssa saa taistella, maata joutuu sulattamaan ja seuraavaksi ilmeisesti taistellaan lumipyryä vastaan.

Tänään kuitenkin päivällä oli käytävä lounas syömässä ravintolassa ja täytyy edelleenkin sanoa että se paikka on vähintäänkin omavarainen mitä tulee silmänruokaan. En sitten tiedä onko kyseessä luomua vai push-uppia mutta jo melkein toivoi vähän vähemmän kireää vaatetusta kun ei ollut tällä kertaa ambulanssimiehistöä viereisessä pöydässä siltä varalta että ruoka menee väärään kurkkuun.

Lähes viikko sitten piti syödä Tampereella. Se siirtyi sit tälle illalle ja sen vuoksi oli lähdettävä töistä ajoissa ettei keittiö kerkiä mennä kiinni. Tällä kertaa Pulterin väki loisti, mutta siinä vaiheessa kun ruoka tuli pöytään huomasin että jotain oli pielessä. Ruoka tuli todella nopeasti ja ekaa kertaa oikein kahden miehen voimin. Olin siis ruksinut lisäkkeeksi jotain minkä nimeä en edes yritä tähän taivuttaa, vaikka yritin uuniperunan ruutua. Tilasin vielä uuniperunan ja aloin syömään. Onneksi kaverini lupautui auttamaan ja se vahingossa tilattu lisäke hupeni viimeiseen muruun- uuniperunasta tietysti jäi kuorta ja folio.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus