Pisteen paikka

  • licence27

Yksi luku ihmiselämää sai tanään viimeisen pisteensä. En ole tosin sitä vielä nähnyt, mutta jos muistolaatasta lasku tulee niin oletettavasti laatta on jo olemassa paikallaan.

Samoin paikoilleen menivät pakkasvalajien pilarianturoiden 2. versiot. Sen verran muuttivat aikatauluaan että olin vielä aamupalapöydässä kun puhelin soi ja viesti oli että olisivat navigaattorin mukaan vartissa perillä.

He olivat, mutta minä en, koska sovittu aika oli tasan neljä tuntia myöhäisempi, täry kohmeessa, mutta onneksi sentään lavalla ja katon alla. En tiedä kuinka kauan odottamaan joutuivat, mutta siitä eteenpäin alkoi homma sujua ja korkokin osui ihan hyvin kohdalleen.

Siitä eteenpäin oli edessä eristeiden latomista ja tulipa sitä roudan sulattamistakin harjoiteltua yhdellä nurkalla. Eniten aikaa meni kuitenkin sähkökaapeleiden kanssa. Sähköistyksen kun olisi tarkoitus tulla katujakokaapilta autokatoksen nurkalla olevalle kaapille ja siitä edelleen asuinrakennukseen putkea pitkin.

Oletan että huomenna rakennusmiehistö pääsee lyömään ulkoverhoilua paikoilleen.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus