Laiva on lastattu

  • licence27

Olipahan taas ikävä keli. Hyvä puolihan huonossa kelissä on se että viihtyy paremmin katon alla suojassa. Sitä ennen oli kuitenkin taas riennettävä rautauppaan että saisi vähän omia hommia tehtyä huomenna.

Rupesin pohtimaan miten saan pihalaatat 9 kpl ja lattiatarpeet mahtumaan samaan kuormaan ja vieläpä sidottua kiinni. On niin ikävän lyhyt vaunu että pakko ottaa pois laita edestä ja takaa. Onneksi ratkaisu löytyi pakkausjärjestystä vaihtamalla.

On taas sellainen pirunnyrkki lavalle kasattuna että ei tarvitse pelätä kuorman purkautuvan tielle omia aikojaan ja itse asiassa varmaan kolaritilanteessakin tuo kuorma olisi sellainen että ohjaamossa olisi suhteellisen turvallista olla. Tietysti kyllähän eristepaalikin tappaa voi kun siihen saa tarpeeksi vauhtia, mutta se ei vaan takalasista tule yhtenä pisteenä läpi, kuten vaikkapa 198x48 täyspitkä painekyllästetty.

Kuorma näyttää isolta, mutta ilmaahan se suurimmaksi osaksi on. Huomenna täytyy sit tutkailla missä kunnossa auto on ja kaivaa betonimylly esiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus