18 kiveä myöhemmin

  • licence27

Poliisi piti puhallusratsiaa valtatiellä. Ihan hyvä että piti, mutta joko siellä osattiin katsoa lautanippuihin sen verran että ne ruuvinkannat näkyi, tai sitten eivät vaan halunneet puuttua kuorman sidontaan. Eivät siis huomauttaneet edes löysästä keskiliinasta- joka siis kireällä olleessaan olisi ollut ainoa liina mitä sen kuorman sitomiseen olisi tarvinnut olla. Ne kolme muuta eivät matkalla löystyneet, mutta sitä yhtä joutui kiristämään kolmeen otteeseen.

Kyllä osasi olla rankka päivä. Toivottavasti huominen on helpompi.

Apuvoimia oli onneksi, mutta sen verran nilkat turvoksissa että vähän näytti heikolta lähteminen. Iltapäivällä onnistui lentämään turvalleen niin että kenkä jäi kiinni saveen.

Muutama rauta unohtui kuormasta ja joutui vähän tekemään omia sovelluksia. Siihen nähden ihan ok päivä, mutta kaikki vaan tuntui sujuvan kuin hidastetussa filmissä.

No sitten kun oltiin jo lähdössä pois talkoista onnistui hyvä apulaiseni kaatamaan kaksi elementtiä suoraan kiinageneraattorin päälle. Onni onnettomuudessa että elementit oli juurikin niin päin ja juurikin sillä kohtaa kun ulkokehän vahvike tömähti suoraan nostokahvaan ja sitä kautta koneen toinen pää meni pyörien akseleita myöden maan sisään. Ne oli onneksi ihan sellaisia pieniä käsin liikuteltavia kirjahyllyn näköisiä elementtejä ja siis juuri hän oli poistanut tuennat ja päätti sitten vähän nojata.

Työn laadusta en osaa sanoa yhtään mitään tässä vaiheessa. Ehkä sadan vuoden päästä tuon puuceen paikalla kasvaa vain koivuja tai sitten se jököttää siinä pihalaattojen päällä edelleen ja joko onnellinen ihmettelee kuinka ne joutsenet taas tulivat rantaan vaikka järvessä on vielä monin paikoin melkein hiihtäjän kestävä jääkansi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus