Lapioix

  • licence27

Suomalaiseen kulttuuriin kuuluu ilmeisesti kiinteänä osana se että ihmisistä puhutaan paskaa selän takana. Toinen kiinteä osa tuntuu olevan muunnetun totuuden puhuminen. Näin päästään sanaan "diktaattori".

Diktaattorihan tarkoitaa montaa asiaa, mutta tässä tapauksessa kyse on haukkumanimestä. Se taas johtuu siitä kun ei oikein riitä ymmärrystä kaikille lakeja, yhteistä omaisuutta, muiden omaisuutta, omaa ja muiden työtä sekä maalaisjärkeä kunnioittamattomille yksilöille. Hyvänä esimerkkinä on työväenyhdityksen hiellä ja verellä rakennetun tanssilavan töhriminen.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Diktaattori

Ei poliisikaan joka paikkaan kerkiä, eikä joka paikkaan voi, eikä saa kameroita laittaa, mutta jotain tarttis tehdä ettei taas joku syrjäytynyt nuori ota yliannosta isänsä kavereiden huumeita tai hyppää junan alle.

Nykyään lapsia tunnutaan kasvattavan rahalla, puhelimilla, peleillä, telkkarilla ja jos vanhemmilla ei ole siihen leikkiin varaa lapsi/nuori tuntee itsensä syrjäytyneeksi. En väitä itsekään pelkästään käpylehmillä leikkineeni, mutta näin jälkikäteen ajatellen ei se kävystä ja tikuista kasattu lehmä ollut se juttu vaan se oikea ihminen joka kasasi sen toisen lehmän.

Vielä pahempaa on että koneistuminen on vienyt suuren osan nuorten mielekkäistä kesätöistä ja jos ei nuorena aloita paskahommista, mansikan poiminnasta ja ikkunanpesusta niin oikeasti voi tulla ihmisiä joilla ei ole työkykyä, ei mitään työkokemusta ja suurin huoli on että tuet menee.

Joskus asiakkaan ajoitus on hyvä, mutta harvoin yhtä täydellinen kuin tänään. Sulatusoperaation päätteeksi maalämpöputket on viimein vedetty sisälle taloon ja asiakas pääsee askartelemaan mieleisensä kaapelitunnelin Finfoameista. Viimeisillä kahdella metrillä oli varottavana kaikkiaan 13 putkea tai johtoa- +siis näkyvissä. Niiden lisäksi on vielä öljysäiliö, umipsäiliö, viemäri, vesijohto ja nyt tyhjät maalämpöputket sekä kesävesijohto suojaputkineen.

öljysäiliön huhotin, sen imu, paluu, täyttö ja mittaus+ 2 maadoituskuparia, puhelinpiuha, syöttö, umpisäiliön valvonta, lipputango valo, +2

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus