Tähtitaivas

  • licence27

Päivästä tuli nimensä mukaisesti pitkä. Meinasin että ei rullaverhon asentamisessa mene kuin muutama minuutti, mutta toisin kävi.

Rullaverho on ollut olemassa jo kauan ja sain sen kaveriltani ainakin kaksi vuotta sitten. Oli siis melkein avaamattomassa paketissa ja liian kapea kaverini silloiseen asuntoon. Melkein avaamattomassa, koska siinä vaiheessa kun piti ruveta asentamaan puuttuikin osia.

Eihän rullaverhon päätykiinnikkeet yleensä kovin kummoisia ole, mutta tuossa mekanismin vuoksi toisessa päädyssä tarvi olla neliötanko ja toisessa päässä reikä levyssä.

Reikä oli helppo porata naulauslevyyn, mutta toinen pää aiheutti pohdintaa. Onneksi erinäisten vaiheiden jälkeen löysin vanhan kromatun tuuletusikkunan kahvan jossa oli liki sopivaa neliötankoa. Se vaan piti liitää jollain naulauslevyyn. Mopon ketjulukko oli tällä kertaa ratkaisu jolla ei kauneuskilpailuja voitea, mutta verho on paikallaan, pysyy ja toimii.

Nyt sit näkyy tähtitaivas aina kun vetää verhon alas

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus