Lehden neuvot:

  • licence27

"-Vähennä kiirettä elämässäsi
-Kehu puolisoasi kerran päivässä
-Nauti kosketuksesta vaikka se ei johtaisi seksiin
-Unohda joskus iltarutiinit ja keittiön puunaus
-Luovu netissä keikkumisesta iltamyöhään
-Kanna telkkari ulos makuuhuoneesta
-Kuuntele puolisosi toiveita
-Rakasta itseäsi, mutta älä syyttele toista
-Hae ammattiapua jos homma ei luista
-Masturboi"

Nämä olivat siis sivulta 8 12.9.2011 Hämeen Sanomista. Mitään uutta ja ihmeelistähän tuossa listassa ei ole, mutta se syy miksi moista kirjoitetaan "Kiire vie ajan seksiltä jo nuorilla pareilla"

Jos haluaa suhteen latistuvan niin kyllä se onnistuu liialla työnteolla ja harrastamisellakin.
Muuttaisin tuota ohjeiden listaa kuitenkin jonkun verran:
-Hoida työsi, mutta älä tee liikaa töitä. Puolison, varsinkin työttömän tai eläkeläisen on vaikea ymmärtää ylipitkiä päiviä ja sitä kuinka alas ihmisen energiataso töistä ja harrastuksista palatessa on.
-(Kehu), kiitä ja kosketa. Siinä vaiheessa kun koskettaminen ja kiittäminen ei ole enää luonnollinen osa päivärytmiä on suhteessa jotain vikaa. Kehuminen sulkeissa, koska kehujenkin pitää olla rehellisiä.
-Jos seksi on kuulunut iltarutiineihin niin rikkokaa välillä rutiinia. Menkää vaikka metsään, valomainoksen alle, hotelliin tai parvekkeelle. Kotirutiinien ei tarvi räjähtää käsiin, mutta voihan saunassakin käydä muutenkin kuin la ja ke iltaisin.
-Kaiken koskettamisen ei ole tarkoitus johtaa seksiin, mutta sekä mies että nainen halua tuntea itsensä halutuksi.
-Netissä voi sit roikkua illalla seksin jälkeen jos ei ole santsattu niin montaa kertaa ettei enää jaksa. Ylipäätään mitä netillä tekee joka ilta jos on laskut maksettu ja oikea kumppani rinnalla?
-TV:n ihan oikea paikka on makuuhuoneessa, kunhan se on sellainen missä ei ole viritintä. Näin tallentavien digiboxien aikakaudella tallennus päälle jos tulee jotain oikeasti mielenkiintoista ja TV kiinni siihen saakka kun puolisot on muuten tyytyväisiä. Pääsääntöisesti TV tulvii sellaista paskaa että sen voi huoleti kelata kuvan kanssa 6 x nopeudella. Välillä lukunopeus ei ihan riitä, mutta onneksi kelausnopeutta voi säätää.
-Jos et kuuntele puolisosi toiveita olet narsisti. Älä myöskään ole toiveeton koska harva osaa lukea ajatuksiasi.
-Sit kun joku asia mättää niin se tarvii tuoda rehellisesti esiin. Valheilla ei suhdetta paranneta. "Aivot ovat ihmisen tärkein sukupuolielin". Jos et rakasta itseäsi niin paljon että voit toisellekin kertoa mikä sinusta tuntuu hyvältä on rikinä syyttely ja tyytymättömyys.
"-Hae ammattiapua jos homma ei luista -Masturboi" Noihin ei voi parempia neuvoja antaa- mitä se ammattiapu sit onkin.

Joillekin se apu löytyi tansseista vieraan kanssa, joku käy terapiassa ja joku syyhän siihen on että yhä on maailman vanhin ammattikunta. Tosielämähän ei ole pornofilmi jossa kaikki saa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus